Wij zijn verhuisd!

We hebben iets leuks te melden: we zijn verhuisd!

Als gevolg van de sterke groei en verwachte positieve ontwikkeling in de toekomst hadden Gimex technische keramiek b.v. en Ammertech BV behoefte aan meer ruimte. Wegens zowel de personele groei als de gestegen voorraden hebben we besloten de huisvesting aan te passen aan de nieuwe situatie. Dit hebben wij vooral te danken aan het vertrouwen in Gimex en Ammertech, uw loyale steun en de kansen die we krijgen voor het verder verbeteren van onze diensten. Vanaf nu zetten we onze ambities voort in het nieuwe pand. Een nieuwe locatie op loopafstand van de oude locatie. Terwijl onze medewerkers druk bezig zijn geweest met de verhuizing, zijn de activiteiten doorgegaan. Een verhuizing met grote voordelen: het distributiecentrum is ruimer waardoor er meer opslagruimte beschikbaar is. Wij zullen u hierdoor nog beter van dienst kunnen zijn. Alle contactgegevens blijven overigens gelijk.

Het nieuwe adres is:
Grasbeemd 21
5705 DE  Helmond

 


Terug naar het overzicht
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Wij zijn bereikbaar en operationeel!

+31 (0)345 574 255
info@gimex.nl

Tot nu toe heeft de verspreiding van het Coronavirus geen nadelig effect op de leveringen van Gimex aan klanten. Gimex kan haar dienstverlening en dus ook de uitleveringen op het gewenste hoogwaardige niveau houden.
Vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen scherp in de gaten en hebben wij nauw contact met de fabrikanten. Voor zowel de aanvoerlijnen van producten als de gezondheid van Gimex medewerkers monitoren wij op continu basis de risico’s en anticiperen daarop waar nodig.
De ontwikkelingen rondom het virus wijzigen snel, dus kan Gimex enkel de stand van zaken van nu aangeven.