Technisch keramiek als isolator in high tech machinebouw!

In de high tech machinebouw wordt technisch keramiek veelvuldig ingezet als isolator, voor zowel elektrische als thermische isolatie. De keuze voor een bepaald materiaal wordt echter vaak bepaald door de additionele eisen die er aan worden gesteld. Hierbij valt te denken aan de hardheid, taaiheid, warmtegeleiding en temperatuurbestendigheid. De combinatie hiervan leidt naar een of meerdere mogelijkheden.
Naast de eigenschappen van het materiaal spelen ook een aantal praktische aspecten een rol bij de keuze voor een bepaald materiaal. Wat zijn de aantallen? Welke toleranties zijn van toepassing? Wat is de gewenste levertijd? Tegen welke kosten kan het geproduceerd worden? Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met dit proces en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op 0345-574255 of info@gimex.nl .


Terug naar het overzicht
Door deze website te gebruiken, ga je akkoord met de cookie voorwaarden.
Wij zijn bereikbaar en operationeel!

+31 (0)345 574 255
info@gimex.nl

Tot nu toe heeft de verspreiding van het Coronavirus geen nadelig effect op de leveringen van Gimex aan klanten. Gimex kan haar dienstverlening en dus ook de uitleveringen op het gewenste hoogwaardige niveau houden.
Vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen scherp in de gaten en hebben wij nauw contact met de fabrikanten. Voor zowel de aanvoerlijnen van producten als de gezondheid van Gimex medewerkers monitoren wij op continu basis de risico’s en anticiperen daarop waar nodig.
De ontwikkelingen rondom het virus wijzigen snel, dus kan Gimex enkel de stand van zaken van nu aangeven.